Magasinet Det skjer i Bamble utgave 02/2021
Faksimile av Det skjer i Bamble 02/2021

Det skjer i Bamble 02/2021.

Kort omtale av innholdet i denne utgaven av Det skjer i Bamble 11.februar 2021:

Søknadsfrist 1.mars for opptak til videregående opplæring.

«Fram til sommerferien skal planleggingen av den nye delen av Bamble videregående skole være ferdig. Oppdraget har vært ute på anbud og det er den samme entreprenøren, Bache AS som har bygget ungdomsskolen som har fått byggingen….»

Ledige tomter på Feset boligfelt.

«Feset boligfelt er nesten fullt utbygd. Boligfeltet ligger innen gangavstand til Rønholt skole og Rønholthallen. I vinter har utbyggeren, Tellefsen AS, sørget for å sprøyte skøytebanen og tilkjørt store mengder snø i den snøfattige perioden på nyåret…»

Einar Kristiansen satser på utleie av lokaler i Langesund.

«I storgata 5 i Langesund legges i disse dager siste hånd på nybygget som inneholder fire leiligheter og et butikklokale på gateplan. Lokalet er på ca. 100 kvadratmeter og inneholder også bad, toalett og spiserom…»

Antik, hverdagsting og snurrepiperier i Langesund.

«Butikken til Kenyahjelpen er et flott innslag i Langesund bybilde. Her finner du det meste til hjemmet til meget fornuftige priser: glass og service, bestikk og pyntegjenstander, kort sagt det hele bortsett fra klær…»

Hverdagsjuss: ny arvelov.

«Den nye arveloven inneholder en språklig oppdatering og noe materielle endringer, selv om det ble færre materielle endringer enn mange kanskje ønsket…»

Tangen Fort i krig og fred.

«Ken-Arild Kristiansen har velvillig latt oss få lov til å gjengi en av hans mange artikler om besøk på gamle forsvarsanlegg både i Norge og utlandet…»

Skilt og krus.

«Tom Rune Olsen har blitt kjent for sine mange skilt, ofte med underfundig tekste som han selger fra sin bod ved veien til Ivarsand eller av og til på torget i Langesund…»

Ken: Noen ganger er livet ekstra tungt..

Annonsøroversikt:

Neste utgave av Det skjer i Bamble:

Neste utgave av bladet utkommer torsdag 25.mars.

Linker: