Magasinet Det skjer i Bamble utgave 03/2021
Faksimile av Det skjer i Bamble 03/2021

Det skjer i Bamble 03/2021.

Kort omtale av innholdet i denne utgaven av magasinet Det skjer i Bamble 25.februar 2021:

Dagliglivet under koronaen: Langesund Landhandel

«Koronatiden har vært vanskelig for Langesund Landhandel. De er imidlertid stadig optimister og lengte til sommeren da det ventelig kan bli lettelser i restriksjonene….»

Dagliglivet under koronaen: Bakeriet mat og vin.

«Koronatiden har fått Victoria Gjestgiveri til å tenke nytt. De har åpnet et eget serveringssted der en kan få kjøpt pizza og sushi. Flesteparten av gjestene tar med seg maten hjem, men det er også begrenset antall plasser for spisegjester…»

Brevik Musikkorps gjør krus på sine medlemmer.

«Det skjer i Bamble treffer Stein Haugeland og Tom Rune Olsen ved overleveringen av de påtrykte krusene som medlemmene av Brevik Musikkorps får med innholdet sponset av Joker i Brevik ..»

Vi utvider verkstedet hos SG Handel.

«Nå kan du ta med småmaskiner til oss for å få en vurdering av om det lønner seg å reparere framfor å kjøpe nytt, sier Stian Garstad hos SG Handel til Det skjer i Bamble. Vi utvider staben med ansettelse av Jostein Heivand, som har lang erfaring i reparasjon av alt som beveger seg, både små og store maskiner…»

Thomas Ødegaarden – Bambles eneste profesjonelle langrennsløper.

«Det skjer i Bamble treffer Bambles profesjonelle langrennsløper på arbeidet hos SG Handel perioden mellom Macialong og et av de største langløpene i mellom-Europa. Om noen uker står Vasaloppet for tur…»

Tangen fort i krig og fred.

«Ken-Arild Kristiansen har velvilligst latt Det skjer i Bamble få lov til å gjengi en av hans mange artikler om besøk på gamle forsvarsanlegg både i Norge og i utlandet. Du finner flere artikler på nettsiden www.kak.net…»

Tur til Tangen fort.

«Bamble Turlag har laget en utmerket beskrivelse av en tur til Langesundtangen fort. Du kan finne mange andre flotte turer på nettsiden www.ut.no …»

Vest-Bambles nye storstue tar form.

«Rønholt vel har overtatt lokalene som tidligere har vært brukt til bibliotek og legesenter på Rønholt. Arbeidet med oppussing er kommet langt til tross for korona-tidene…»

Ken: Street food.

Forsidebilde:

Forsiden er fra fyret på Langøya.

Annonsøroversikt:

Neste utgave av Det skjer i Bamble:

Neste utgave av bladet utkommer torsdag 11.mars 2021.

Linker: