Det skjer i Bamble 05/2021:

Kort omtale av innholdet i denne utgaven av magasinet Det skjer i Bamble 25.mars 2021:

Ny sykkelgruppe i Stathelle Idrettsforening.

«Det skjer i Bamble har snakket med Tore Monstad Halvorsen om det nye tilbudet til sykkelinterersserte i Bamble. Sykkelgruppa i Stathelle Idrettsforening ble startet ifjor og satser på idrettsglede og samhold….»

Kyststien Trosby – Valle.

«Kyststien i Bamble er totalt 60 km. Den dekker hele kyststrekningen mellom Stathelle og grensen til Kragerø i Fossing. Stien er tilrettelagt av Bamble Turlag i perioden 2010 – 2012 og er videreutviklet etter dette. Denne gangen tar Det skjer i Bamble med strekningen Trosby – Valle og Valle – Fossing som er en flott påsketur. Du finner mer info på nettsiden www.ut.no…»

Kyststien Valle – Fossing..

«Denne delen av kyststien er gjennomgående grei å gå, uten store høydeforskjeller. På grunn av Bambles topografi er det på relativt store deler av strekningen ikke mulig å la stien gå helt i vannkanten. I stedet kan man gå på koselige stier gjennom skogen. Mesteparten på gamle steier brukt i uminnelige tider. Du finner mer info på nettsiden www.ut.no…»

Sjøterrassen.

«Selv i disse koronatider har bedrifter innen restaurant og reiseliv lagt planer for økt aktivitet når pandemien er på vei til å gi seg. Sjøterrassen på Hafsund planlegger bobilcamp og nye sjøboder for utleie…»

«Vi er imidlertid stadig optimister og lengter til å kunne åpne igjen den 1.april i år og ønsker gamle og nye venner velkommen til oss ved Trosbyfjordens fineste plass. Se vår hjemmeside www.sjoterassen.com for meny og åpningstider»

Ken: Mot påske.

Annonsøroversikt:

Neste utgave av «Det skjer i Bamble»:

Neste utgave av bladet utkommer torsdag 15.april 2021.

Linker: